Konijnenstal en Konijnentrimsalon Like Heaven

Angorakonijnen en Angoradwergen

Konijnenstal

Angorakonijnen

In 2009 kocht ik mijn eerste angorakonijn. Daarna was ik verkocht! Nu 5 jaar later kan ik niet meer zonder deze geweldige pluizebollen.
Ik fok Angorakonijnen in de kleur Zwart en Blauw en Angoradwergen in de kleur Wit Blauwoog en Bont.

Ik show mijn dieren op verschillende shows en fok 2 á 3 nesten per jaar. We besteden veel tijd aan het socialisatie van de jonge dieren.

Alle dieren zijn raszuiver en krijgen oornummers. Ook is hun gehele lijn bekend en stellen we zorgvuldig de koppels samen.


In 2014 is het ons (mij en Nathalie) gelukt om de angoradwerg in de kleurslag Wit Blauwoog erkend te krijgen. Hier zijn we heel blij mee!

Nederlandse Hangoordwerg

Mijn allereerste konijntje kocht ik toen ik 12 jaar oud was. Het was een NHD gekocht bij Dhr. Martens uit Beilen.
Wat was ik blij met haar! Altijd ben ik een zwak blijven houden voor dit ras. Nu jaren later is dit ras weer terug in mijn hokken.
Sinds 2016 fok ik NHD in de kleur Blauwgrijs  en Konijngrijs. Ook dit ras breng ik uit op verschillende shows en we fokken een paar nesten per jaar.

De dieren zijn raszuiver en getatoeëerd. De fokkoppels worden zorgvuldig bij elkaar gezocht zodat we het ras gezond houden.

Lijkt een angorakonijn of een Nederlandse Hangoordwerg u wat?
U bent altijd welkom om kennis te komen maken met dit super lieve rassen! Ik vertel u informatie over de rassen en u kunt uw vragen stellen.

Bent u gericht opzoek naar een dier? Bel of mail dan even voor wat er op dit moment te koop is. Ik ben namelijk liever met mijn dieren bezig, dan steeds de site up to date houden ;-)


Ik ben bestuurslid en tatoeëerder bij onze plaatselijke Kleindierenvereniging en bestuurslid van de Landelijke Vereniging van Angorakonijnenfokkers.
Ik fok dus volgens alles voorgeschreven regels en dierenwelzijn staat hoog aangeheven.

Knuffelteam Drenthe

Als onze jonge konijnen 6 weken oud zijn gaan ze mee met Knuffelteam Drenthe.
Ze worden geknuffeld door mensen die veel baat hebben bij de liefde van de jonge dieren.

Meer weten over wat we precies doen met de dieren?

Kijk dan op de site:

www.knuffelteamdrenthe.nl